Bakverkeriet

Bakverkeriet i pressen

4 april, 2014
 
I januari blev jag uppringd av Magasin Österåker som hade hört talas om mina macarons. De höll på med ett uppslag till vårens nummer som skulle visa lokala eldsjälar som producerar gott. Såklart smickrande och väldigt roligt att få förfrågan, så jag bakade såklart macarons till deras fotografering (vilket jag skrev om här) och åkte dit för en liten intervju. Och så här blev det. Igår delades magasinet ut vilket jag såklart berättade om på både facebook och instagram. Och vänner har delat och berättat om den lilla notisen, så gårdagen bestod av att både få förfrågningar och en massa hurra- och hejarop. Riktigt skojigt! 
 
 
På fredag (11 april) är det dags att ha Bakverkeriet öppet igen och då ska jag se till att det finns både macarons i olika smaker och nybakat bröd till de som så önskar. 
 
Allt gott!

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Petra / Popetotrora 4 april, 2014 at 21:08

    Vad kul! Och jag som sett och smakat dina bakverk i verkligenheten vet ju att du verkligen förtjänar detta! :)

    • Reply annelie 6 april, 2014 at 13:09

      Tack, fina Petra för värmande ord.

    Lämna en kommentar