Gott slut. Allt gott.

31 december, 2013
Tänkte att jag med några rader skulle knyta ihop blogg-säcken inför att det här året tar slut och ett alldeles nytt tar vid. Tvåtusentretton. Året då jag klev utanför min komfortzon och började blogga. Skrev till er därute. Fotade, bakade, pysslade och lade ut mina bilder. Hade blivit peppad ett tag, från flera olika håll, och tänkte att jag alltid kunde prova. Och vad glad jag är att jag tog det steget. Utforskar för fullt min kreativa sida, ser ständigt allt i bilder och klurar på nya inlägg. Och så samtidigt hitta en balans i att det digitala inte får ta överhanden. Men roligt är det. Och speciellt med all den respons och kärlek som ges, framför allt här och på instagram. Är förundrad och tacksam att ha hamnat i denna virvlande vänskap. Nya möten och nya vänner. Så tack. Varmt tack till alla er som tittar in här hos mig och delar min värld av blomster och bakverk. Årets sista inlägg blir en kavalkad av blomster och bakverk som passerat under året som gått, eller ja, sedan maj då bloggen startade.
Ett urval blomster …

… och ett urval bakverk.

Må tvåtusenfjorton bli ett fint, friskt, fantastiskt, fröjdefullt år. Kramar till er alla och allt gott ♥

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?