Lent, sött och salt i ljuvlig dessert

19 maj, 2013

Den här desserten är så ljuvligt god. Lenaste vaniljpannacottan möter söta smörkolasåsen och toppas med en aning havssalt. ”To die for”, sade våra middagsgäster i fredags och jag är benägen att hålla med. Receptet kommer från Made by Mary och hittas här.

Så enkel och så vansinnigt god ♥

Skriv gärna en rad
 • Oh my god, så gott det lät!

  Så kul att du gillar min blogg och att du kommenterade. Nu kunde jag ju hitta till din härliga blogg. Så fina bilder du tar!

  Jag lägger upp dig på min lista direkt!

  Kram,
  Maria

 • Älskar vaniljpannacotta! Skulle kunna äta det….nästan varje dag ;)

  KRAM
  Lotta

 • Tusen tack – både för att du tog dig tid att skriva några rader och för dina värmande ord. Då ses vi hos varandra framöver då :) Kram tebaks.

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?