TÅRTA NO 4, check!

20 maj, 2013

Ni som följer mig på instagram minns kanske att min dotter E. önskade sig och fick fina boken Lomelinos tårtor i julklapp. E. bestämde sig tidigt för att vi ska baka så många som möjligt av dem, vilket ju flera i familjen tycker är väldigt trevligt.

Hittills har vi provat COOKIES’N’CREAM, CHOKLAD- OCH ESPRESSOTÅRTA och FRYST TIRAMISÙ och alla har varit fantastiskt goda! Igår fyllde maken år och fick önska från tårtboken och då föll valet på en NO BAKE CHEESECAKE. Lomelino gjorde oss inte besvikna den här gången heller. En mycket trevlig och somrig tårta, dessutom enkel att göra, som vi valde att servera med jordgubbar. Receptet hittar ni här.

Som ni ser lyckades E. med konststycket att skrapa ihop alla tårtljus som fanns i köksskåpen och de räckte på pricken för gårdagens jubilar. Och dessutom var det väder för födelsedagsfika på altanen. En härlig dag och nöjd jubilar ♥

Skriv gärna en rad
  • Får nog lov att införskaffa den däringa boken!

    • Jo, det är en härlig bok med inspirerande bilder. Och gillar man att baka så är den en guldgruva :)

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?