Moodboard augusti

17 augusti, 2014
 
 
Vi är en bra bit in i augusti och det är en annan slags känsla i luften. Daggpärlorna som skimrar i morgonljuset. Mörkret som smyger sig på lite tidigare om kvällarna. En lite klarare och lättare luft. I trädgården tar den period över som är den mest färgintensiva på året. Ett urval rosa-lila-vita skönheter samlade i ett moodbard. Rudbeckior i samspråk med rosenflockel, höstflox, buddleja, astilbe, rödbladig fläder och klöver. Och höstanemoner i samspråk med clematis och stjärnflocka. 
 
 
Varje månad kan du vara med och skapa ett moodboard med det som finns i naturen/trädgården just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden. du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar och länkar sedan ditt inlägg hos Åsa.
 
Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?