Fröknäcke har jag ju skrivit om här förut och delat med mig av det bästa receptet. Nu till jul tänkte jag att det kunde vara kul att tillsätta någon krydda. Kardemumma har jag använt tidigare och det blir så gott. Lite mer som något gott att knapra på till kvällsteet. Kom på att jag hade kvar av min egenblandade pepparkakskrydda, så jag tillsatte två teskedar till det vanliga receptet och det blev jättegott. Bara en aning pepparkakssmak, så om du vill ha ännu mer är det bara att öka på mängden.

Du kanske också skulle tycka om ...
Skriv gärna en rad
OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om migBLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
Anonym
Ser jättegott ut, så fina bilder! =)
annelie
Tack!
Clara
Så gott och vilka jättefina bilder!
Josephine
Mumsigt! :)
Anonym
Det där låter riktigt gott!
Thea
Vad spännande med pepparkakskrydda! Har också gjort en sats fröknäcke nu inför julen, dock inte med kryddan. Jag tycker de är himla goda i alla fall, men kanske ännu lite bättre med julsmak, eller?