Moodboard juli

5 juli, 2014
 
 
 
 
Varje månad skapar vi moodboards med det som finns i trädgården/naturen just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden. Alla är välkomna att vara med och du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar och länkar därefter ditt inlägg hos Karin
 
 
 J U L I
 
Sommar, frukost på altanen, knoppar, doften av schersmin och jordgubbar, surret från humlor och bin, färska örter från odlingslådan, solvarma smultron, läsning i skuggan, en kopp kaffe på trappan, sand mellan tårna.
 
Skriv gärna en rad
  • Ljuvliga bilder! :) Så många härliga blommor du har. Din juli låter alldeles underbart…

    Njut semestern! Kram

  • Härlig sommarkänsla. Två veckor kvar för mig innan semstern. Längtar… Ha det gott i din trädgård! Hälsn
    AnnA

  • beautiful images! I love the combination of pinks, greens and white – my favourite garden colours. Happy July!

  • beautiful images! I love the combination of pinks, greens and white – my favourite garden colours. Happy July!

  • beautiful images! I love the combination of pinks, greens and white – my favourite garden colours. Happy July!

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?