
60 g rismjöl
60 g bovetemjöl
40 g mandelmjöl
25 g durramjöl
2 msk pofiber
2 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
50 g raw cacao nibs
2-3 tsk lakritspulver
0,5 tsk mortlade kardemummakärnor
2 ägg
1 äggula
60 g kokossocker
1 uppvispad äggvita till pensling
Värm ugnen till 200 grader. Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. I en större skål vispas ägg, äggula och kokossocker i 2-3 minuter så att det blir riktigt fluffigt. Tillsätt sedan försiktigt de torra ingredienserna genom att vända runt dem med en slickepott tills allt blandats. Låt sedan smeten svälla i 5 minuter.
Klä en plåt med bakplåtspapper. Forma degen till två rullar, lika långa som plåten. Platta till dem något och pensla med äggvitan. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut plåten och sänk värmen till 100 grader. Efter 5 minuter skär du längderna i sneda bitar och lägger dem med snittytan uppåt. Ställ tillbaka plåten i ugnen i 30 minuter. Låt dem sedan svalna helt på plåten. Förvaras i lufttät burk och håller i flera veckor.
Malin Dawidsson
Ser riktigt gott ut!!
Anonym
ser ju ljuvliga ut
annelie
Tack så mycket!
Anonym
Vad gott det ser ut! Borde verkligen testa det någon gång :D
Fröken
Tummen upp för att de är naturligt mjölk- och mjölfria! Ska testa att göra dessa inom snar framtid… :-)
Olivia
Mums!
annelie
Tack :)
Carina
Såg mumsigt ut!. Jättefina bilder!. :)
annelie
Tack så mycket!
Jasmine
Så trevligt med ett litet recept! Dina biscotti ser goda ut.
Kram
annelie
Tack så mycket :)
Anonym
Ser jättegoda ut =)
tommy
ser gott ut
Anonym
fint
Josephine
Ser jätte gott ut :) vad fina bilder!
Sara
Men mums så gott ! Och vilka fina bilder <3
Anonym
yum
annelie
Tack!
Matilda
Mums! Ser jättegott ut! Vad fina bilder och vilken fin blogg :)
Anonym
fint
Anonym
gott!!
Amanda
De ser supergoda ut! :)
annelie
Tack så mycket :)
Sofia
Låter som en god kombination!
annelie
Tack, det är det verkligen. Allt gott på en gång :)
Anonym
Det låter gott!
annelie
Tack, blev jättegott :)
Lina
Jättefina biscottis, du verkar ha fått dem så där spröda och knapriga som man vill att de ska vara. Har provat biscotti som har smakat choklad och kardemumma men aldrig med lakrits så det låter spännande.
http://www.diningandcooking.blogg.se
annelie
Tack så mycket. Ja, de blev riktigt bra och gillar du lakrits kan jag varmt rekommendera att ha i lite sådant också :)
Annster
Ser gott ut :)
Anonym
Men vad gott!
annelie
Tusen tack :)
Alina
Så gott!
annelie
Tack så mycket!
Fani
Åh så gott med biscotti ju :) De här lät och såg jättegoda ut!
annelie
Tack, det var roligt att höra!
annelie
åhh mums!
Anonym
Men så smarrigt!!
Hoppas du får en härlig dag!
annelie
Tack och detsamma till dig!
Katarina
Vilka underbara smaker, mums! Kram och ha en fin dag!
Ulrica – Krii's Kitchen
Åh Annelie, det låter fantastiskt gott! Jag älskar också hembakade biscotti. Jag tycker att de man köper i butik oftast är så hårda att man biter sönder tänderna. :D
Kram
annelie
Tack :)
annelie
Tusen tack!
annelie
Åh, tack!
annelie
Tusen tack :)
annelie
Tack så mycket!
annelie
Tack :)
annelie
Tack!
annelie
Tack! Ja, jag provar och provar och försöker hitta sätt att baka utan både mjöl och mjölk. Kul att det uppskattas.
annelie
Tack så mycket! Ja, gör det och tala gärna om vad du tyckte :)
annelie
Tack!
annelie
Tack fina Ulrica! Då gillar vi samma sak och precis, de där som tänderna trillar ut av vill man ju inte ha. Nä, mycket bättre med hembakat :)
annelie
Tack fina du och detsamma.
annelie
Ja, de är riktigt mumsiga.