Moodboard augusti

5 augusti, 2015
Augusti. Jag klipper, sätter i vas och gör små buketter. Doftar, förundras och njuter av augusti månads lite mer färgstarka inslag i trädgården.
Den gröna basen som alltjämt finns där men som nu kompletteras med färg.
Ringblommor, någon enstaka rosa fläderblomma, den där rosenspirean som fick hänga kvar på undantag och i år blommar så fantastiskt fint. Att dra med fingrarna längs lavendeln och andas in doften. Eller bara njuta av humlornas surrande. Kaprifolen som blommar ovanligt mycket. Och så stjärnflockorna, som mår så mycket bättre efter att jag gallrade dem för någon månad sedan. Och klematis Summer Snow som vi övervintrat i kruka och som verkar trivas där mot garageväggen. Ja, och så blev det en dahlia i lite höstrött med vita strimmor.
Odlingslådorna med ringblommor i olika färg och form som fullkomligt exploderat. Och självsådda är de. Passar ju finfint ett år som detta när orken till frösådd inte räckte till. Att trädgården kan ge tillbaka och belöna ens slit är så himla fint. Och praktiskt. Trädgården bjuder förstås på ännu mer just nu men jag stannar här vid mitt moodboard och sparar en del till september månad.
Det här var mitt moodboard från trädgården för augusti månad. Var gärna med och visa hur det ser ut hos dig. Har du instagram kan du tagga bilden med #moodboardfrånträdgården och #gardenmoodboard så hittar vi varandras bilder och kan inspireras.
Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?