Moodboard november

16 november, 2015
November månads moodboard från trädgården blir ett hopaplock av min trädgård som den ser ut just nu. Ormbunken som färgats rostbrun av senhösten. Grönt i form av örter, gran, järnek och barr. En vissen höstanemon får sällskap med fröställningar från stjärnflocka och vit skogsaster. Kärleksört. Och så hittar jag några höstorangea ringblommor mitt i allt det vissna. En stäppsalvia som ännu är blåblommande. Och där i gräsmattan några små violer som blommar än en gång. Och så en vit julros.
Nu känns det att november bäddar in trädgården i vila
och min längtan efter advent fick mig att förnya välkomnande entrén
med julrosor, hyacinter, en liten sockertopp och småplock.
Det får jag visa er en annan dag.
Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?