Lite blomsterpill. Och bakom kulisserna.

24 februari, 2016

blomsterkaffe julstjärna

Ni vet hur mycket jag tycker om att pilla med blomster och blad. Det blir allt möjligt utifrån humör och vad som finns att plocka av. På instagram har jag skapat två egna hashtaggar bara för att det är så roligt att samla alla bilder på ett enkelt sätt, #anneliesblomsterpill och #anneliesblomsterkaffe Nu senast har det blivit svart kaffe med vita blomster. Mest av en slump eftersom det är vad som funnits hemma – just vitt och grönt är min favoritkombination på fönsterbrädan – och så tycker jag det svarta kaffet gör bilden mer effektfull. Även om jag häller i en slatt iKaffe så snart bilden är tagen. Och vackraste kåsan från Form från Skå är given.

bakomkulisserna

Har fått frågan vad jag använder för svart bakgrund och om jag inte kan visa hur det ser ut bakom kulisserna. Det är inte mer avancerat än så här. Lunchen är precis bortdukad, kaffet är bryggt och de där snittblommorna är på sista svängen så jag ställer koppen i mitten, plockar loss blomster och blad och sen börjar jag plocka och pilla. Och så blir det vad det blir. Ibland har jag en bild i huvudet men oftast improviserar jag. Som bakgrund har jag en svart t-shirt. Japp, inte mer krångligt än så. Oftast lägger jag tröjan med ryggen uppåt på en stor bricka. Då kan jag flytta med mig blomsterpillet om ljuset inte är tillräckligt bra där jag står. Sen får man försöka hitta rätt vinkel, knäppa en bild och bjuda på en blomsterkaffe.

Hoppas det smakade ♥

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?