Blomster&Bakverk bloggfavorit i GF Glutenfri Matglädje

4 mars, 2016

Tänk att varje gång som bloggen omnämns i andra sammanhang eller varje gång som ni gör något efter mina recept och talar om hur gott ni tyckte det blev eller bara skriver en rad att jag inspirerar, då blir jag så himla glad! Och precis så glad blev jag när Malin, chefredaktör på digitala tidningen GF Glutenfri Matglädje, hörde av sig och sade att de skulle vilja skriva om Blomster&Bakverk som sin bloggfavorit i nästa nummer. Resultatet av det ser ni här ovan tillsammans med receptet på mitt Bovete- och durrabröd som såklart finns även här på bloggen. Artikeln kan även läsas i pdf-format här.

Så här ser omslaget och en del av innehållet ut från nya numret som finns att köpa och ladda ned här. Och har du Readly kan du läsa tidningen inne hos dem. Readly som också tipsade om mitt bröd på instagram idag. Kul!

Nu ser jag själv fram emot att bläddra i nya numret och ta del av all inspiration♥

Skriv gärna en rad
  • Så roligt Annelie! Fint med dina nya fina profilbilder.
    Trevlig helg

  • Tack snälla, Emma. Alltid lika roligt när ens arbete inspirerar och uppmärksammas. Ha en fortsatt fin helg!

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?