Om mig

profilbild annelie andersson om mig

Hej, så roligt att du hittat hit!

Här kommer några rader om mig. Bakom bloggen Blomster&Bakverk finns jag, Annelie Andersson. Till vardags en Operativ projektledare som på ledig tid älskar att baka och att trädgårdera. Vanligtvis säger jag att jag bloggar om livets goda och allt det vackra i vardagen liksom det som inspirerar mig. För det blir lite så, att mina passioner blomster och bakverk hamnar här. Men även en hel del mat, glutenfritt och så förstås mitt blomsterpill som tar sig alla möjliga uttryck. Eller mitt blomsterkaffe som jag gärna njuter av. Bor i Åkersberga, norr om Stockholm tillsammans med min familj.

Hoppas att du ska trivas här i mitt hörn av världen.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

8 Comments

  • Reply linda Berntsson 17 april, 2018 at 13:01

    Hej
    vilken underbar blogg du har, vackra foton på vackra ting. Tummen upp

  • Reply Johanna 15 oktober, 2018 at 14:14

    Wow. Säger jag. Så himla kraftfulla och vackra bilder med plats för eftertanke på många sätt. Tack för allt du delar med dig av.

    • Reply Annelie Andersson 15 oktober, 2018 at 15:02

      Så oerhört fina rader du lämnar. Tack så mycket, blir väldigt glad.

  • Reply Monica Almqvist 10 februari, 2020 at 22:16

    Hej! Igår hamnade jag av en ren slump hos dig. Jag sökte efter recept på ett pajskal med kikärtsmjöl. Efter jag hittat det, så letade jag vidare för att se om jag kunde göra något annat med kikärtsmjöl. Då hittade jag dig och ditt recept: Kikärtskakor med choklad och kardemumma. De har jag bakat i kväll och jag måste säga att de är beroendeframkallande. Har redan ätit upp tre stycken och skulle utan besvär kunna äta lika många till. Så nu är det självbehärskning som gäller. Självklart har jag fotograferat godbitarna och skickat och informerat ett par personer, som jag vet är intresserade.
    Det var första gången jag besökte din sida, och du kan vara hundra procent säker på att jag kommer att titta in många fler gånger. Du har gjort mig väldigt nyfiken.
    Med vänlig hälsning Monica

    • Reply Annelie Andersson 10 februari, 2020 at 22:33

      Stort tack för dina fina ord som gör mig så glad! Och varmt välkommen till min värld av blomster och bakverk. Hoppas du ska trivas här!

  • Reply Barbro Emilsson 24 juli, 2020 at 17:26

    Jag använder både Microsoft Edge och Firefox development Edition.
    I dag hittade jag dig efter att jag letat limprecept Jag är ganska nyfiken och jag föll för ditt recept på vardagsbröd
    det lät spännande och jag ville förstås pröva. jag väntade med spänning på att det skulle jäsa men tyvärr så blev det platt
    som en pannkaka.Jag kommer naturligtvis att pröva igen,skam den som ger sig har du något tips tar jag gärna emot det

    • Reply Annelie Andersson 24 juli, 2020 at 17:29

      Hej! Så roligt att du hittat till min värld av Blomster & Bakverk! Aldrig roligt när ett recept inte blir som det är tänkt. Jag undrar vilket recept det är som du provat, du skriver bara vardagsbröd. Kan du berätta lite mer så jag vet vad jag ska fråga efter. Vi hörs!

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.