Fotograf Kate Gabor

Kan jag hjälpa till?

Låt mig berätta om mig och mitt företagande. Jag är enkvinnsföretagare och inom det ryms mina roller som fotograf, recept- & blomsterkreatör, kokboksförfattare, stylist & skribent.

Uppdrag av olika slag.

Som digital kreatör skapar jag innehåll till både mina egna kanaler men också på uppdrag. Producerar material till uppdragsgivare för användning i deras marknadsföring och kommunikation. Utifrån brief ansvarar jag för idé och genomförande. Det kan vara allt från att ta fram recept med tillhörande text och foto, till att leverera produktbilder där jag ansvarar för både styling och foto. Du kan se publicerade arbeten i min portfolio.

Samarbeten i sociala kanaler.

Samarbeten i mina egna kanaler gör jag gärna och då med varumärken som känns bra i magen och med relevans för mina följare. Jag följer självfallet Sveriges Annonsörers riktlinjer och marknadsföringslagen. Betalda samarbeten reklammärks alltid. Jag utför aldrig uppdrag med enbart produkter som ersättning för mitt arbete.

Andra former av uppdrag.

Mitt arbete kan också bestå av boksigneringar, fotoutställningar, event och mässor. Tveka inte att höra av dig med en idé. Flera frågor har blivit till fantastiskt fina uppdrag.

I grunden är jag operativ projektledare med 30 års erfarenhet från reklambyrå som har hittat min passion i att förmedla min kärlek till bland annat blomster och bakverk genom kameran. Jag älskar att inspirera!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller om du behöver min hjälp. Skicka mig ett mail till annelie(at)blomsterochbakverk.se eller slå mig en signal på 0765-252504.