Fotograf Kate Gabor

Behöver du en kreativ fotograf?

Jag brinner för att skapa kreativa och inspirerande bilder som hjälper dig att lyfta dina produkter eller tjänster. När du anlitar mig får du inte bara en fotograf utan även en stylist och erfaren marknadsförare. Med 30 år som operativ projektledare på reklambyrå har jag också förståelse för dig som uppdragsgivare.

Uppdrag av olika slag.

I mitt enkvinnsföretagande ryms mina roller som fotograf, receptskapare, blomsterkreatör, kokboksförfattare, stylist och skribent. Jag anlitas också för att hålla föreläsningar och workshops.

Som digital kreatör skapar jag såklart allt innehåll till mina egna kanaler. Men jag skapar också innehåll till företag för användning i deras marknadsföring och kommunikation. Utifrån brief ansvarar jag för idé och genomförande. Det kan vara allt från att ta fram ett recept med text och foto, till att leverera produktbilder där jag ansvarar för både styling och foto. Du kan se ett urval publicerade arbeten i min portfolio.

Samarbeten i sociala kanaler.

Samarbeten i mina egna kanaler gör jag gärna och då med varumärken som känns bra i magen och med relevans för mina följare. Betalda samarbeten reklammärks alltid och jag följer självfallet Sveriges Annonsörers riktlinjer och marknadsföringslagen. Jag åtar mig aldrig uppdrag med enbart produkter som ersättning för mitt arbete.

Andra former av uppdrag.

Min arbetsdag kan också bestå av boksigneringar, fotoutställningar, workshops, event och mässor. Tveka inte att höra av dig med en idé. Flera frågor har blivit till fantastiskt fina uppdrag. 

Om mig.

Vid sidan om allt ovan driver jag min blogg Blomster & bakverk som sedan november 2023 ligger hos Allas och Aller media. Jag lanserade också en webbshop i slutet av 2022 för att kunna hantera önskemål om att köpa signerade böcker och min fotokonst i olika format. Här finns mer läsning om mig.

I grunden är jag en operativ projektledare med 30 års erfarenhet från reklambyrå som har hittat min passion i att förmedla kärleken till bland annat blomster och bakverk genom kameran. Jag älskar att inspirera!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer. Maila mig på annelie(at)blomsterochbakverk.se eller ring på 0765-252504.