Artikel om Blomster&Bakverk i lokaltidningen

18 augusti, 2018
artikel blomster&bakverk kanalen

Måste ju dela med mig av veckans artikel om Blomster&Bakverk. I våras blev jag kontaktad av vår lokaltidning Kanalen som undrade om de fick komma hem till mig och prata om bloggen. Det fick de såklart! Skribenten Ingela Hellqvist och jag hade ett väldigt trevligt samtal och jag berättade om hur allt började och lite om vägen fram tills där jag är nu.

Artikel i Kanalen Åkersbergaartikel kanalen åkersberga

Papperstidningen distribuerades nu i veckan och tack alla ni som hört av er och för alla hejarop. Det känns fantastiskt roligt att få berätta för fler om det jag tycker så mycket om att pyssla med. Glädjande också att ni är fler som hittat hit – varmt välkomna!

Här finns artikeln att läsa i sin helhet.

Mer Blomster&Bakverk

För ännu mer Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på både Facebook och Instagram.

 

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?