Augustiblomster i grönt loppisfynd

1 september, 2019
augustiblomster

Så blev det åter månadsskifte och augustiblomster fyller mitt moodboard från trädgården. En ljuvlig sensommarmix av gröna nyanser, rosa och lila blomster, vitt och silvrigt och så nyplockade blåbär. Det här är färger som gör mig glad och som fyller min trädgård i augustitid. Det blomstersprakande arrangemanget trivs fint tillsammans med lilla loppisfyndade vasen från Gefle.

Tre bilder i en

Om tid ges skapar jag varje vecka ett stilleben som jag lägger upp på Instagram. Vi är flera som inspirerar varandra och bilderna samlas under hashtaggen #söndagsstilleben Kika gärna in där för vackert ögongodis. Just denna helg var det ju även dags för månadens moodboard från trädgården. Och inte bara det.

Bästa Weronica som vid sidan om bloggen även inspirerar med instagramkontot @baravackrating startar idag en fotoutmaning på temat #minavackrating Weronica skriver att tanken är att vi ska vara kreativa tillsammans och inspirera kring återbruk med fokus på loppis/vintage/antikt. Var och en är med utifrån sitt eget perspektiv. En inspirerande lek helt enkelt. Och sådant gillar jag. Så bilden idag blev tre i en kan man säga. Ett blomstrande moodboard, ett söndagsstilleben i säsong och en loppisfyndad grön vas då dagens tema i fotoutmaningen är grönt.

augustiblomster

Augustiblomster

Det här är mina sensommarfärger i augustitid. Rabatterna fylls med funkia av olika slag, ulleternell, pelargoner, doftande luktärter, höstanemon, rudbeckior, syrenbuddleja, bronsrodgersia, klematis, blodtopp, dahlia, ormbunke, rosenflockel och skuggröna.

Ännu mera moodboards

Om du är nyfiken på tidigare moodboard från min trädgård, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?