Blomster & Bakverk fyller 4 år!

3 maj, 2017

Tänk att idag är det fyra år sedan bloggen tog de där stapplande första stegen. Det krävdes en del mod, men tack vare en trogen skara vänner både i livet och på instagram tog jag klivet. Och så glad jag är för det idag!

Det här är min värld av blomster och bakverk där jag får ge mig hän i ord och bild. Att jag kan inspirera er gör mig så himla glad och skapandet är en process som får mig att må bra. 

Att jag har en familj som stöttar och står ut med att maträtter och bakverk ska plåtas innan de ställs fram är jag förstås oerhört tacksam för. Liksom för alla nya vänner och sammanhang som bloggen gett mig. 

Och förstås alla ni som kikar in här. Utan er skulle det inte alls vara samma sak. Till er vill jag skicka världens största och varmaste tack ♡

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?