Blomster & bakverk – nu kan boken beställas!

22 maj, 2020
blomster & bakverk bok

INLÄGGET ÄR REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET OCH INNEHÅLLER  ANNONSLÄNK


Blomster & bakverk är kanske inte helt oväntat titeln på min första bakbok. Och som jag väntat på att få visa er omslaget! Boken kommer ut i slutet av augusti men ni kan redan nu beställa ett signerat ex HÄR.

Bakboken Blomster & bakverk

Det ska vara enkelt att baka! Med recept och bilder vill jag inspirera till att sätta en deg eller vispa ihop en kaka. Boken ska såklart främst användas i köket men kan lika gärna fungera som en bilderbok. Som ni vet älskar jag att dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen.

I boken finns ett sextiotal recept både med och utan gluten. Olika sorters bröd, bakverk, desserter, en och annan pralin och godsak. Jag tar er igenom våra årstider och bakar med råvaror i säsong och förmedlar en stämning för tiden på året. Jag vill också inspirera er till att baka med olika mjölsorter så i boken finns både klassiska bakverk och naturligt glutenfria. Och så en del matnyttiga tips, inspiration kring blommor och dekorationer liksom mina bästa råd när man ska baka utan gluten.

Att baka är både glädje och avkoppling för mig. Precis som fotograferandet. Jag vill gärna att ögat får sitt innan smakerna tar vid och jag vill verkligen att boken ska förmedla min passion för både blomster, bakverk och fotografi.

Så låt mig bjuda in er till min värld av blomster och bakverk. Jag hoppas så att boken får en plats hos er och att ni så småningom ska trivas bland de blomstrande goda sidorna.

Ännu mera om boken

Här kan du läsa lite mer om boken.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?