Blomster i juni

1 juli, 2018
instacollage juni

Och så var juni månad redan slut. Gick inte sommarens första månad väldigt fort? Vi har i och för sig haft en intensiv månad med student och födelsedag och annat fint. Kanske därför det känns som att jag inte riktigt hunnit med. Nu är det bara en arbetsvecka kvar innan en välbehövlig semester tar vid. Som jag längtar!

Blomster i alla dess former

När jag ska sammanfatta juni i några rutor så blir det i form av blomster. I olika former. Har tillbringat flera kvällar i trädgården tillsammans med mitt makro och hittat en härlig lust att fota blommor igen. Och så har det blivit en del blomsterpill i form av mina alldeles egna fantasidjur. De har mottagits helt fantastiskt och jag känner mig överväldigad. Blir förstås peppad till att hitta på nya figurer att blomsterpilla fram.

Och så mitt blomsteralfabet. Juni var också månaden när jag tryckte en upplaga till försäljning. Har skickat iväg så många prints till adresser över hela landet. Och så får jag bilder som visar vart mitt alfabet hänger hemma hos er. Den känslan är så otroligt fin. Ni ska bara veta hur mycket det betyder! Om du vill ha ett eget exemplar kan du läsa mer om hur man beställer här. Kommande vecka har jag möjlighet att skicka ganska så omgående, men sedan blir det ett litet sommaruppehåll.

Att sammanfatta månaden som gått i bilder från mitt Instagram @anneliesblomsterochbakverk är något som jag gjort ett bra tag. Du kan kika in till kategorin Instagram om du vill se mer från tidigare månader.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?