Blomster och bakverk, mars månad på instagram

1 april, 2017

Då knyter jag samman även mars månad och i vanlig ordning med ett urval bilder från mitt instagram. Det blir en del blomster och bakverk i mitt liv. Det är härligt!

Första april idag, se upp för lurendrejare :)

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?