Blomster&Bakverk fyller 1 år!

3 maj, 2014
Idag är det ett år sedan blomster&bakverk såg dagens ljus. Ett år har gått fort och många inlägg har det blivit. Största glädjen är ni som tittar in och även ni som ibland lämnar en kommentar. Det ger mig en härlig energi och jag är tacksam för varendaste besök. Och ja, det första året som var på försök har gett mersmak. Det blir minst ett år till.
Stort tack till dig som läser och fortsatt fin helg ♥
Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?