Blomsterkaffe med mjölk, tack

19 augusti, 2018
blomsterkaffe söndagsstilleben

En blomsterkaffe med mjölk, tack!

Plötsligt infann sig inspirationen till en blomsterkaffe. Hemma hos mig är det att njuta en kopp kaffe i kombination med lite blomsterpill. En sådan där stund när jag släpper allt för ett tag. De där stunderna kommer inte av sig själva. Mellanrum är något man måste ta sig, eller rättare sagt, ge sig. För de är viktiga, de där mellanrummen.

söndagsstilleben vitt grönt

Vitt söndagsstilleben

Det blev ett stilleben med vitt som gemensam nämnare. Och så lite grönt. Höstanemonen ’Honorine Jobert’, klematis ’Summer snow’, pelargon ’Kronprinsessan Mary’, petunia ’Million Bells’, och vitlysing. De gröna bladen har plockats från murgröna, funkia, pelargon, syren, blodtopp och syrenhortensia. Och den vackra kåsan är gjord av keramiker Eva, Form från Skå.

Tänk att blomster i tonerna vitt och grönt är något av det vackraste jag vet!

Mer Blomster&Bakverk

För ännu mer Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på både Facebook och Instagram.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?