Blomstermotiv till livsviktigt morsdagpaket

15 maj, 2019
blomstermotiv gåvokort mors dag

Jag är så stolt över att äntligen kunna berätta om ett av de finaste uppdrag jag fått. UNICEF frågade om jag ville bidra med ett eller två blomstermotiv till deras gåvokort. Det är första gången som UNICEF tar fram ett särskilt gåvokort inför Mors dag och mina motiv är alltså först ut i en serie av flera. Självfallet ville jag både ta fram två helt nya motiv och skänka dem till denna viktiga sak.

Det är en svår siffra att ta in, men varje dag dör kring 7 000 nyfödda barn av orsaker som går att förhindra. Att dessa barn får en möjlighet till det skydd som behövs mot både farliga sjukdomar och undernäring är så viktigt. Morsdagpaketet kan hjälpa mammor att skydda sina barn och därmed kan fler barn kan få en tryggare start i livet.

blomstermotiv gåvokort mors dag

Morsdagpaket

Morsdagpaket, en livsviktig gåva

Den 26 maj är det Mors dag och från och med idag, den 15 maj, kan man köpa ett morsdagpaket i UNICEFs gåvoshop. Det här paketet är fyllt med produkter som räddar barns liv – vaccin, vattenreningstabletter, vätskeersättning, nötkräm mot undernäring och en filt. Produkterna skickas direkt till mammor och barn som behöver dem mest just nu. Till och med tisdag den 21 maj går det att beställa tryckta gåvobevis som hinner komma med posten i tid till Mors dag. Då får man alltså ett av korten med mina motiv. Därefter går det att beställa digitala gåvobevis, även de med mina blomstermotiv på förstås, som skickas direkt med e-post.

blomstermotiv gåvokort mors dag

Beställ gåva och gåvokort med blomstermotiv här

Mors dag är en dag då vi gärna uppmärksammar våra mammor, mor- och farmödrar, styvmammor, svärmödrar eller extramammor. Ett sätt att uppmärksamma mamma med kärlek och värme är att ge bort ett morsdagpaket. Eller något annat av de paket som finns. Din omtanke kan hjälpa barn till den trygga start i livet som de har rätt till. Särskilt i utsatta områden. Jag ska själv klicka hem ett par morsdagpaket redan nu.

Beställ ett morsdagpaket med gåvokort, klicka här.

Jag blir SÅ glad om ni använder länken ovan och visar er omtanke. Jag blir också SÅ glad om ni delar detta med familj och vänner och tipsar om det fina morsdagpaketet. Det skulle verkligen värma.

Vem gör nästa års blomstermotiv?

Med dessa unika blomstermotiv framtagna till Mors dag påbörjar UNICEF en helt ny tradition. Nästa år tas ett nytt blomstermotiv fram. Jag tänker att här är det fritt fram att vara kreativ. Det kan göras med hjälp av både papper, mat, blomster, tråd, pärlor eller annat. Är du den som vill göra nästa års blomstermotiv eller känner du någon som skulle vara perfekt för uppdraget, tipsa gärna mig genom att lämna en kommentar eller skicka ett mail, så ska jag framföra alla tips till UNICEF.

Jag har fortfarande en sådan där nypa-mig-i-armen-känsla. Tänk att jag fick äran att vara först ut med mina blomstermotiv. Stort tack UNICEF för förtroendet och ett riktigt fint uppdrag.

Ännu mera blomsterpill

Om du vill se mer av mitt blomsterpill kan du kika in i kategorin blomsterpill här på bloggen eller min hashtag #anneliesblomsterpill på Instagram.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Jag blir så glad om du även följer Blomster&Bakverk på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?