Blomsterpill

Lucia och julmarknad

13 december, 2014
annelies blomsterpill

Blomsterpill till lucia

Klart jag bjuder på lite mera blomsterpill dagen till ära. Salvia, vintergröna och japansk starr blir till luciakrona. Hoppas ni haft en fin luciadag med skönsång, ljus och lussebullar. Själv blev jag väckt av en sprallig lucia imorse som hade ordnat med frukost till mamman och pappan framför tevens luciafirande. Äggröra, havregrynsgröt och kaffe blev en utmärkt laddning inför dagen som var premiär för mig och mitt hemmabageri att stå på julmarknad.

Bakverkeriet på julmarknad

Länsmansgårdens julmarknad i Åkersberga, där står jag i dagarna två den här helgen mellan kl 12-16. Varmt välkommen att säga hej om du har vägarna förbi. Nybakat bröd, skorpor, marmelad, kakor och macarons.

Så här såg det ut idag i min lilla hörna. Massor av besökare och roliga möten, både med gamla bekanta och så helt nya ansikten. Många roliga samtal. För att inte tala om reaktionerna från alla som provsmakade mina lakritssnitt. En kund ville aldrig gå utan stod kvar och lovprisade dem lääänge. Flera kunder sade att de inte gillar lakrits men smakade ändå och gick därifrån med både en och två påsar. Sånt värmer. Nu har jag hela köksbordet fullt av bunkar med deg som ska jäsa över natt. Så vi laddar nu, både jag och bröden för en ny härlig dag imorgon.

Sov gott!

You Might Also Like

Inga kommentarer

 • Reply Katarina 14 december, 2014 at 06:55

  Allt du gör ser underbart ut! Lycka till idag, kram!

 • Reply Petra / Popetotrora 14 december, 2014 at 09:51

  Vilket fantastiskt kakbord! Förstår att folk har svårt att motstå att handla. :) Vi ska på julmarknad i stan idag. Så mysigt!

 • Reply The Place To Be 14 december, 2014 at 18:40

  Vad kul! Och du gjorde säkert succe så duktig som du är! Och vad fint du hade i din lilla hörna!

  Kram Malin

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.