Blomsterpill

Blomsterpill med djuriska motiv

blomsterpill uggla

Blomsteruggla

Ni vet ju att det här med blomsterpill är något jag gärna ägnar mig åt. Förra årets stora projekt var ju att jag lyckades skapa mitt alldeles egna blomsteralfabet, vilket nu går att beställa som ett print 30×40 cm på Fine Art-papper. Läs mer här. Häromdagen gjorde jag ett helt nytt slags blomsterpill, på det djuriska temat.

Har sett andra blomsterkonstnärer på Instagram som gör både porträtt, sagobilder, djur och massa andra motiv. Just nu har vi en hel del rosablommande växter hemma och jag fick en bild av hur jag skulle kunna blomsterpilla fram en uggla. Sagt och gjort. Min blomsteruggla är gjord av dahlia, margerit, nyponros, japansk lönn, hundkex, alunrot, rabarber, pion och lite grönt. När jag lade upp den här bilden på Instagram och min privata facebooksida fick jag så oerhört många värmande kommentarer.

blomsterpill flamingo

Blomsterflamingo

Då ugglan togs emot med så mycket kärlek bestämde jag mig för att göra ett försök till att lägga ytterligare ett djur. Den exotiska flamingon växte fram med hjälp av dahlia, trädgårdsnejlika, stjärnöga, viol och vintergröna. Vi får se vad det kan bli härnäst.

Vad tycker du, visst är de fina!

Mera av mitt blomsterpill hittar du på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och här under kategorin Blomsterpill.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.