Blomsterpill Fotografering

Mitt blomsteralfabet, nu kan du äntligen köpa ett print

2 juni, 2018
blomsteralfabet print
Inlägget är reklam för min egen fotoverksamhet.

Är så oerhört glad och stolt över att jag äntligen tagit fram ett så fint tryck av mitt blomsteralfabet. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att blomsterpilla. Hela processen är så meditativ. Från att plocka växterna till att plocka isär dem och skapa nya mönster och former.

Mitt alldeles egna blomsteralfabet

För snart ett år sedan lade jag första bokstaven. Till en början var det mest ett tidsfördriv då jag ville ha ett genomgående tema på sommarens blomsterpillande. Hade tänkt tanken om ett alfabet men ville lägga till en dimension. För att utmana mig själv skulle varje bokstav motsvara första bokstaven i växtens namn. Helst det svenska namnet.

I slutet av sommaren så saknades bara några bokstäver och då ville jag så gärna knyta ihop hela projektet. I november 2017 skapades den allra sista bokstaven, Y. Och jag var klar med mitt alldeles egna blomsteralfabet.

Flera som följt projektet har efterfrågat ett print på hela blomsteralfabetet sammansatt. Och nu är det äntligen verklighet! Jag tog fram ett provtryck som var så fint att jag hoppade jämfota. Svärtan och färgerna är fantastiska och det känns nästan som det vore tryckt på sammet. Så nu har jag tryckt en upplaga som väntar på att få skickas ut.

blomsteralfabet print

Beställ så här

Välkommen att titta in till min Blomster&Bakverk Shop där du kan läsa mer om mina olika prints, priser och hur man beställer.

Tack på förhand

Skulle du vilja ha ett alldeles eget exemplar av mitt blomsteralfabet skulle jag bli SÅ glad. Eller varför inte ge bort i present! Och hör av dig om du undrar över något. Ser fram emot att höra från er.

P.S. Om du vill kika på projektet från början till slut kan du göra det på Instagram och min hashtag #anneliesblomsteralfabet D.S.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Emma Thun 2 juni, 2018 at 22:13

  Så himla fint Annelie!

  • Reply Annelie Andersson 3 juni, 2018 at 05:54

   Tack Emma, är själv väldigt nöjd med resultatet och blir så glad att ni är flera som tycker om.

 • Reply Asa 2 juli, 2018 at 15:07

  Sa fin! Skickar du även till Tyskland?

  • Reply Annelie Andersson 3 juli, 2018 at 13:16

   Tack så mycket! Det skulle jag väl egentligen kunna göra men måste kolla upp kostnad och annat praktiskt som moms och tulldeklaration etc. Om det blir för krångligt kommer jag tyvärr inte ha tid att sätta mig in i detta nu men kanske längre fram. Såvida du inte någon gång befinner dig i Sverige och vi kan tajma det så?

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.