Blomsterpill Instagram

Som månaden maj blomstrade!

31 maj, 2019
månaden maj

Den här tiden på året, och då särskilt månaden maj, så är det fullt upp med att hinna med allt som händer i trädgården. Och almanackan brukar också den vara rätt fulltecknad. Maj är en fantastiskt härlig månad och kan verkligen bjuda på sommarkänsla. Det är också en underbar känsla att komma ut i skogen bland all den skira grönskan. Andas. Och bara vara.

Maj, du blomstrade

Den gångna månaden har sannerligen fyllts med blomster. En del bakverk har det också blivit men viljan har varit större än lediga tiden. Hoppas hinna baka mer de närmaste veckorna.

Jag minns förstås särskilt att Unicef gav mig i uppdrag att skapa två blomstermotiv till deras unika gåvokort inför Mors dag. Har fått höra att årets insamling gick bra och jag är så tacksam för alla ni som både stöttat och hjälpt där hjälpen behövs. Men också alla ni som delat mina inlägg och sett till att ännu fler uppvaktat så hjärtefint.

När trädgården bjuder på så mycket vackert är det svårt att låta bli att blomsterpilla. Jag har skapat en del kransar av vårblommor och andra motiv här hemma. Nu har vitsipporna nästintill blommat över här men jag tänkte gå ut och plocka mig ett fång liljekonvaljer. Det är ljuvligt när den ena skönheten avlöser den andra.

Hoppas du har en riktigt fin långhelg!

Ännu flera månader

I vanlig ordning sammanfattar jag månaden som gått med ett urval bilder från mestadels Instagram. Vill du kika på några månader bakåt i tiden kan du klicka dig vidare till kategorin Instagram.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Jag blir så glad om du även följer Blomster&Bakverk på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.