Blomstrande grönt moodboard, trädgården i april

3 maj, 2020
blomstrande grönt moodboard april

Blomstrande grönt i april

Ett blomstrande grönt moodboard blir det från trädgården i april. Här har rabarbern skjutit fart, kungsängsliljan blommar liksom pärlhyacinter, gullviva, scilla, rysk blåstjärna ’alba’, vintergröna och waldsteinia. Julrosorna är på upploppet liksom vårälväxingen. Häggmispeln är full i knopp och slår snart ut. Det är så vackert, så vackert just nu.

Längtar efter att få rycka loss de första stjälkarna rabarber och baka något gott. Narcisserna knoppas också och jag ser så fram emot att se dem slå ut. Den nya rabatten framför uterummet börjar ta form och där hade jag helt glömt av att jag petat ner några lökar. Tänk att det så ofta är så där. Att man överraskar sig själv liksom.

Att april bjuder på ett så blomstrande grönt moodboard i dessa tider värmer alldeles extra fint. Nu säger jag varmt välkommen till sköna maj!

Ännu mera moodboards

Om du är nyfiken på tidigare moodboards från min trädgård, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?