Boken Blomster & bakverk Personligt

Blomster & bakverk – nu kan boken beställas!

22 maj, 2020
blomster & bakverk bok

INLÄGGET ÄR REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET OCH INNEHÅLLER  ANNONSLÄNK


Blomster & bakverk är kanske inte helt oväntat titeln på min första bakbok. Och som jag väntat på att få visa er omslaget! Boken kommer ut i slutet av augusti men ni kan redan nu beställa ett signerat ex HÄR.

Bakboken Blomster & bakverk

Det ska vara enkelt att baka! Med recept och bilder vill jag inspirera till att sätta en deg eller vispa ihop en kaka. Boken ska såklart främst användas i köket men kan lika gärna fungera som en bilderbok. Som ni vet älskar jag att dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen.

I boken finns ett sextiotal recept både med och utan gluten. Olika sorters bröd, bakverk, desserter, en och annan pralin och godsak. Jag tar er igenom våra årstider och bakar med råvaror i säsong och förmedlar en stämning för tiden på året. Jag vill också inspirera er till att baka med olika mjölsorter så i boken finns både klassiska bakverk och naturligt glutenfria. Och så en del matnyttiga tips, inspiration kring blommor och dekorationer liksom mina bästa råd när man ska baka utan gluten.

Att baka är både glädje och avkoppling för mig. Precis som fotograferandet. Jag vill gärna att ögat får sitt innan smakerna tar vid och jag vill verkligen att boken ska förmedla min passion för både blomster, bakverk och fotografi.

Så låt mig bjuda in er till min värld av blomster och bakverk. Jag hoppas så att boken får en plats hos er och att ni så småningom ska trivas bland de blomstrande goda sidorna.

Ännu mera om boken

Här kan du läsa lite mer om boken.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Susan Hellström 22 maj, 2020 at 20:59

  Beställer gärna en bok

  • Reply Annelie Andersson 22 maj, 2020 at 21:45

   Så roligt att höra Susan ❤️ Man kan redan nu beställa via länken här hos Adlibris men det såg du kanske. Tusen tack!

 • Reply Tina 24 maj, 2020 at 08:57

  Underbart bokomslag som skvallrar om grymt innehåll. Förbeställer självklart <3

 • Reply Wilda 30 maj, 2020 at 10:30

  Fantastiskt vacker Annelie och åh vad jag längtar efter den. Ska beställa den så snart första sommarlönen trillar in. <3

 • Reply STJÄRNÖGONBLICK ☆230 | syrén och inskickad uppsats. | REAKTIONISTA 31 maj, 2020 at 06:01

  […] bakverk (oftast glutenfria) och blomsterarrangemang som får hjärtat att slå ett extra slag. Nu släpper hon bakbok! […]

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.