Boken Blomster & bakverk

Svenska Designpriset 2021, rösta senast 12/9

10 september, 2021
svenska designpriset

Hurra! Min bok Blomster & bakverk är nominerad av juryn till Svenska Designpriset 2021. För mig är detta så stort och jag är såklart både stolt och glad. Inte minst då jag själv står för recept, bakning, styling och foto. Jag är såklart tacksam för mitt förlag Bladh by Bladh och formgivare Anders Timrén som båda betytt oerhört mycket för att boken blev så fin som den blev.

svenska designpriset

Nominerad till Svenska Designpriset 2021

Nu är alltså boken nominerad och det hela kommer att avgöras med röster från både er och juryn. Jag undrar därför om du vill hjälpa mig med din röst? Röstningen i min kategori pågår till och med söndag den 12 september.

1. Besök https://designpriset.se/rostning
2. Tryck på knappen ’Rösta’.
3. Scrolla till längst ned på sidan och skriv in din e-post-adress, skicka in.
4. Verifiera din röst i det mail du får så att rösten räknas.

Några har råkat ut för att de skriver in sin e-post och ändå får till svar att de måste ange en e-post. Kolla att du inte har några mellanslag. Prova annars att rösta från en dator istället för mobil. Det är dessutom oerhört viktigt att verifiera din röst i det mail som bör komma inom ett par minuter. Det kan hamna i skräpposten, så kika där om det inte kommer i inkorgen.

Jag tycker ju att tävlingar som inbegriper ett röstningsförfarande är lite knepiga, men ingenting är omöjligt och jag vill förstås ändå försöka. Stort tack alla ni som röstar, peppar och hejar på!

Ännu mera Blomster&Bakverk

Ännu mera av mig och mitt skapande hittar ni dagligen på Instagram  @anneliesblomsterochbakverk . Och min facebooksida finns här @blomsterochbakverkMin bok Blomster & bakverk finns såklart där böcker säljs. Önskar du beställa ett signerat exemplar direkt från mig går det utmärkt. Jag postar såklart gärna boken som present också med en personlig hälsning. Läs mer här.

You Might Also Like

4 Kommentarer

  • Reply Lisa 10 september, 2021 at 17:57

    Så roligt! Det är klart jag röstar. Lycka till! :)

  • Reply Anna 12 september, 2021 at 09:10

    Dagens självklarhet! 🥰 Röstat!! Lycka till!

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.