Boktips Glutenfritt

Lantbröd och blomster, mitt söndagsstilleben (38)

24 september, 2017
lantbröd från malins mat

Veckans söndagsstilleben – ett nybakat lantbröd och blomster. Brödet bakades igår eftermiddag och imorse fick jag äntligen smaka. Ett riktigt gott bröd, luftigt och med god smak av både durra och havre.

Enkelt lantbröd från boken Naturligt glutenfritt med Malin Båtmästar

Receptet kommer från boken Naturligt glutenfritt med Malin Båtmästar, en bok som gavs ut i våras och som jag fått hem ett recensionsexemplar av. Jag ska prova flera av recepten men redan nu kan jag säga att boken är riktigt omfattande. Här ryms både bröd, bakverk och middagsmat. Malin är en allkonstnär. Hon har bloggat om mat, drivit kafé, gett ut böcker och haft en mataffär. Det märks att Malin brinner för det hon gör och hon står bakom både recept och alla bilder. Ser fram emot att prova fler av recepten och återkomma med inspiration till er.

Här hittar du receptet på det enkla lantbrödet med durramjöl. Och här hittar du Malins blogg och kan läsa mer och botanisera bland hennes recept.

Här hittar du ännu fler #söndagsstilleben Den hashtagg som vi är flera om att samlas kring om söndagarna. Du får mer än gärna göra oss sällskap. Mina söndagsstilleben samlar jag här under kategorin Söndagsbilden.

Hoppas ni haft en fin vecka!
∼ Annelie ∼

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.