Decemberglädje med nya recept och fina möten

1 januari, 2019
decemberglädje collage 2018

Decemberglädje och Gott Nytt År!

Decemberglädje i nio rutor. Första dagen på nya året inleds med en sammanfattning av 2018 års sista månad. December fylldes av bakglädje och bloggen med nya recept. Det blev såklart lite lek med mat och blomster framför kameran också. Och så var jag med mina bilder på julmarknad och fick träffa många nya ansikten. Nu hänger mina motiv på väggar runtom i landet och det värmer hjärtat så.

God fortsättning till er, hoppas ni får en riktigt fin första januaridag.

P.S. Skulle du vara intresserad har jag kvar både prints av alla motiv och en hel del kort. Du kan läsa lite mer här och det går finfint att maila mig på order@blomsterochbakverk.se för att fråga mer eller beställa. Här kan du läsa mer om mitt alldeles egna blomsteralfabet och se bilder på detta print. D.S.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk, välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration. Skriv upp dig på min mailinglista här.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?