Februari, grönt och gott. Och så januari i efterskott.

1 mars, 2019
februari collage instagram

Februari. Tänk jag tycker att de gick så fort, de där 28 dagarna. Inte alltför många bilder i kamerarullen men tillräckligt för att ha kunnat bjuda på både gröna ärtor, svartkål, gröna vårblommor och gott i form av granola, fröknäcke, blodapelsinkaka och jordnötskakor. Bara att gå till första sidan på bloggen och scrolla nedåt om det är något du tycker låter gott. Själv har jag så många idéer nedskrivna som jag skulle vilja baka, fota och bjuda er på. Med längre ljusa dagar kommer förhoppningsvis energin tillbaka.

januari collage instagram

Nu när jag lade upp bilderna från februari så insåg jag att januari månads collage bara publicerats på Instagram och inte här. Men här kommer stunderna från januari. Lite grann i efterskott. Så mycket gott och en del blomster. Och så de där sidorna jag fick publicerade i internationella Origin Magazine. De rosavita vingarna av krysantemum som blivit ett print och nu sitter på flera olika väggar i vårt avlånga land. Så glad för alla beställningar. En oerhört fin start på året!

Varje månad blickar jag tillbaka i bild på dagarna som gått med de bilder som jag lagt upp på Instagram. Du följer mig här @anneliesblomsterochbakverk Och du ser tidigare månader här.

Skriv gärna en rad
  • Visst känns februari kort, även om det bara skiljer 2-3 dagar så märks det liksom.
    Trevlig helg!

    • Man kan ju tycka att bara några dagar inte skulle spela så stor roll, men det kanske är det som gör skillnad. Fin helg till dig, Emma!

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?