Februari månads moodboard från trädgården

25 februari, 2016
Den här årstiden är det mest brunt och grått med vintergröna inslag i trädgården. Vissna fröställningar ger struktur och liv liksom de gröna bladen. Och så börjar det visa sig gröna små skott runtom i trädgården. Vårlökar på väg upp och knoppar som vaknar till liv. Nu närmar vi oss äntligen den där tiden som är så härlig, när allt vaknar och tillvaron färgas av både blad och blomster.
Hur ser det ut i din trädgård?
Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?