Fotoutmaning

Fotoutmaning mars 2015 – Dag 25-31 och en summering

2 april, 2015
 
En sista summering av fotoutmaningen på instagram som jag varit med på under hela mars månad. Så roligt! Vet ni, att när utmaningen och månaden var slut hade hela 42 452 bilder taggats med #fotoutmaningmars2015 Fantastiskt! Detta kreativa utlopp som kommer just när vi behöver det som mest. Mars månad när längtan efter ljuset tar sig olika uttryck. Ett härligt sätt att samlas kring ett givet ord för dagen och se allas tolkningar. Eldsjälen Hanna Wendelbo har dessutom gjort ett fantastiskt genomförande. Om ni inte redan följer henne på instagram kan jag varmt rekommendera er att göra det. Eller kika in på Sandberg & Friends där hon stundom bloggar. I vanlig ordning kommer här mina bidrag även på bloggen.
 
 
Dag 25 – Unnar mig
Plockar in en stjälk av det vackraste jag kan hitta i min trädgård just nu.
 
 
Dag 26 – Vatten
 
 

Dag 27 – Växa
Ledig fredag, gråväder och dagens ord är Växa.
Klart det blir lite #anneliesblomsterpill av sådant som växer i min trädgård.
 
 
Dag 28 – Kärlek
Förundras över all den kärlek och omtanke som finns här i detta fyrkantiga format. Som en ofredad zon där vi uppmuntrar och inspirerar varandra. Där vi kan vara personliga eller ytliga. Där vi kan kliva utanför ramen och ge formatet ytterligare en dimension. Där vi kan betrakta på avstånd och inte behöver säga något alls. Där vi kan ha långa samtal. Där en varm kram kan göra dagen ljusare. En fyrkant fylld av kärlek.
 
 
Dag 29 – Ljus
 
 
Dag 30 – Historia
Det finns vissa saker i vårt hem som andas historia. Första skorna. Min mormors bakbok med handskrivna recept, anteckningar och urklipp. Och så koppen som får mig att tänka på barndom, sommar, Gotland och varm choklad. Visst är det så att vi har många minnen till saker som kan synas vara utan värde, men för oss bär de på en helt unik historia.
 
 

Dag 31 – Jag
Med tanke på min egen lilla utmaning i utmaningen ville jag i alla fall göra ett försök.
Kanske inte så porträttlikt. Men väldigt mycket jag.
 
 

Trettioen bilder skapade enkom för fotoutmaning mars. Rena rama meditationen och terapin. Det här med blomsterpillande. Och roligt att försöka hitta olika bildlösningar och leka loss med växtligheten. Mars månad är slut. Men vet ni. Utmaningen fortsätter. Under april månad är det Weronica och Tina på @wedecorlife som håller i utmaningen. Och sen i maj, tas den traditionsenligt över av Kristina. Häng på! Man behöver inte vara med varje dag. Och man tolkar dagens tema precis som man vill. Hoppas vi ses. På instagram heter jag @anneliesblomsterochbakverk Och hänger du inte på instagram så tänkte jag fortsätta dela med mig av mina bilder här på bloggen.
 
Nu hoppas jag att ni snart får njuta ledig påskhelg.
Ha en riktigt fin Skärtorsdag. Och tack för att ni tittar in.
 

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar