Idag är det lakritsdagen, var med och fira!

12 april, 2019

Lakritsdagen, firar du den? Det gör kanske inte jag heller direkt men å andra sidan kryddar jag livet med lakrits titt som tätt. Och den här dagen är ju ett ypperligt tillfälle att inspirera er att använda mer lakrits. Om du skriver lakrits i sökrutan här uppe får du en lista att inspireras av men jag tänkte jag kunde passa på att lyfta fram en del favoriter. Dagen till ära liksom. Varsågoda!

Lakritsdagen 12 april

Häng med nu i denna kavalkad av lakrits till både frukost, sött och dessert. Något för alla, här finns både med och utan gluten, ägg, mjölk och vitt socker. Hoppas det ska smaka!

påsktårta haupt lakritsPåsktårta med vit chokladmousse, lakrits, mandel och passionsfrukt

Lakrits- och citronkakor, veganska och glutenfria

cheesecake med salt kolatäcke och lakritskrämCheesecake med salt kolatäcke och lakritskräm

granola lakrits ingefäraGranola med lakrits och ingefära

glutenfria lakritssnittGlutenfria lakritssnitt, som en dröm!

salmiak- och jordnötsbitarSalmiak- och jordnötsbitar

lakrits- och sesamknäckeLakrits- och sesamknäcke

lakritsmandlarSalta lakritsmandlar

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?