Instagram Min blomstervärld

April, som du blomstrade i min värld

april instagram collage

April har sannerligen varit en blomstrande månad. Det var som att allt tog fart med påsken och plötsligt gick vi barfota på altanen som ännu inte hade gjorts i ordning och vårlökarna sköt upp ur jorden. Som om en längtan tog fart och vi bara kunde luta oss tillbaka och njuta av allt vackert. Med andra ord, en april som värmde på många sätt.

April och blomstrande bakverk

Jag har bakat en del denna månad, både bröd och bakverk och salt utan sött. Här syns mina kalljästa frallor, minipajer med citron och maräng, mandelpraliner och salmiak- och jordnötsbitar. Längst ned till höger ser du en kaffebrownie med kaffecremeux. Receptet kommer från Maja Vase och finns även översatt inne hos Emma.

påskägg

julrosor

primörer

En blomstrande lek med grönt

Sedan har jag i vanlig ordning tillbringat så många stunder jag bara kan tillsammans med kameran, nyplockade blommor från trädgården och allehanda rekvisita. Jag är helt överväldigad av julrosorna i år – som de blommar! Provade att färga ägg i år med hjälp av både gul och röd lök. Så roligt och så vackert. Jag har också skapat en ny bildserie som jag kallar Annelies blommor och grönt där jag får grönsakerna att blomma. Lite knasigt kanske men jag gillar det och har fler bildidéer som väntar på att förverkligas.

Nu önskar jag er alla en riktigt fin Valborgsmässoafton och en skön första maj!

Ännu mera Blomster&Bakverk

Jag blir så glad om du också vill följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.