Instagram

Höstvackert i nio rutor från oktober

31 oktober, 2020
höstvackert i oktober

Höstvackert i nio rutor från månaden som gått. Oktober har verkligen inspirerat mig med sina vackra färger och fina primörer. Kan inte riktigt minnas att det ens fanns pumpor när jag var liten. Nu tycker jag att det både är gott att tillaga och att dekorera med. Karva pumpor har jag däremot inte riktigt kommit till ännu. Men det är vansinnigt roligt att skapa stilleben med skönheterna!

Höstvackert i nio rutor

Förutom att leka med pumpor blev det en del plock med päron och äpplen. Liksom med de sista solrosorna och höstanemonerna. Och så de japanska lyktorna jag fick med mig ett helt fång av från goda vänner. Så himla fina framför kameran. Och ser nästan ut som små pumpor.

En blomsterkaffe med smak av höst njöt jag också av liksom av nyheten att min bok Blomster & bakverk är nominerad i Gourmand World Cookbook Awards, världens största kokbokstävling. Först i juni nästa år kungörs vinnarna men jag hurrar lite redan nu.

Jag bjöd på chokladbollar med brynt smör och kladdkakemuffins – chokladigt gott! Och så dekorerade jag ett bakverk med kanderade pumpakärnor, så himla gott! Inspirationen kommer från Linn med bloggen Salt som socker, spana in recept här.

Ett urval av allt höstvackert som oktober bjudit på.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Och du har väl sett att min bok Blomster & bakverk nu finns ute i bokhandeln!

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Höstvackert i nio rutor från oktober – Matmartyren 1 november, 2020 at 04:18

    […] Höstvackert i nio rutor från oktober dök först upp på […]

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.