Instagram

Juli fylldes med smaker, sol och blomster

1 augusti, 2019
juli instagram collage

Juli bjöd verkligen på härliga smaker, sol och värme samt förstås en massa blomster. Och plöstligt står där första augusti i kalendern och vi går in i sensommarens härliga tid. Våra veckor i mitt somriga paradis på Gotland börjar gå mot sitt slut och jag längtar verkligen efter att få komma hem till trädgården och se allt som hänt. Och som är på gång! Sensommaren och hösten är favorittiden i trädgården för mig. Så mycket vackert kvar att njuta av.

Juli månad har fyllts av solnedgångar förstås. Det går liksom inte att låta bli när man har dem precis utanför fönstret. Och det blir en utmaning för mig att hitta nya motiv och förgrunder. Som här när en svala plötsligt slog sig ned mitt framför mig på den där rangliga rosenkvisten. Och min älskade dotter på vägen hem en varm sommarkväll. Innan vi åkte hit blev det både moodboard från trädgården och nya motiv till mitt nya fotoprojekt. Liksom goda glasspinnar på kokosmjölk och svarta vinbär, flädersirap och glutenfritt bröd med durra, teff och bovete. Till sist  den där ljuvliga citronkakan med lemon curd och bränd maräng.

Tack juli för att du gett mig så mycket vackert!

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.