Instagram

Några bilder från december

3 januari, 2018

God december och god fortsättning

Med några bilder från december vill jag önska er en god fortsättning och knyta ihop 2017 års sista månad.

December bjöd på härligt mycket bakning, bland annat i form av glutenfritt julbröd. Med detta recept debuterade jag också som en av kreatörerna i The Creative Collective Sweden, som drivs av Gina. Oerhört roligt att ta del av all inspiration som bjudits hela december och som fortsätter med några överraskningar till.

Mina godaste saffransskorpor har gått åt som smör i solsken. Och den glutenfria saffranskladdkakan var så god.

Så fick jag i uppdrag att även i år ansvara för att ta fram bilderna till Smakbox julkampanj. Idé, styling och foto av mig. Härligt med uppdragsgivare som ger en fria händer och ännu härligare när båda parter är lika glada.

Turgumma har jag ofta kallats genom åren men det var länge sedan jag vann något tills plötsligt en dag den där ostbrickan med goda tillbehör landade hos mig. Ljuvliga godsaker och finheter från Saint Agur.

Och så mitt juliga blomsterpill. Som fick bli motivet till årets julkort från familjen och som även fick vara med i lokaltidningen.

December blev en fin och god månad. Vill du följa mig lite oftare än härinne så finns jag på Instagram @anneliesblomsterochbakverk

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.