Instagram

Septembergott och höstvackert

30 september, 2019
septembergott

Septembergott och höstvackert i ett samlat kollage som sammanfattar månaden som gått. Åtminstone månaden i bilder. September har verkligen sprungit iväg och jag känner att det är välgörande att blicka tillbaka på allt som gjorts och varit. Det känns viktigt att inte bara rusa på här i livet utan även stanna upp för en stunds reflektion. För mig är det här ett utmärkt sätt att göra det på.

Septembergott

Känner mig inte alls färdig med trädgården och hoppas att oktober bjuder på soliga arbetstimmar. Har påbörjat en ny perennrabatt framför uterummet som jag tänkte hinna fylla på lite mer. Framför kameran har både solrosor, perenner och torkade blommor hamnat. Och jag har bjudit på mandelmassekakor med äpple, mazariner gjorda på mandelmjöl, mangoglass på kikärtsspad och glutenfri yoghurtlimpa med frön.

Ett fotouppdrag som gör mig stolt & glad

Och så berättade jag om ett av de roligaste fotouppdrag jag fått. Jag blev kontaktad av Runö Möten & Events här i Åkersberga som planerade en renovering av sina hotellrum. Platschef Camilla hade en idé om att ta fram ett foto unikt för Runö som skulle matcha nya möbler, textilier och färger. Vi sågs och pratade om varumärke och värderingar, utmärkande saker för både plats och verksamhet. Så som maten, skärgården, det gröna (Svanen- och KRAV-märkt), kaffet och naturnära läget. De olika byggnaderna har namn som Smeden, Bagaren, Sättaren, Vävaren, Timmermannen och Muraren så det är därför de utvalda föremålen finns med och en del av dem kommer från området. 

Det är alltså stillebenet längst ned i kollaget som jag skapat och fotat. Printar och inramning har gjorts av bästa GrafiFoto. Det var en riktigt härlig känsla att besöka Runö och se alla tavlor på plats i rummen. Så stolt och glad för detta uppdrag!

Med detta knyter jag ihop en härlig september månad.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.