Instagram

Tack maj, du bjöd på en berg- och dalbana

1 juni, 2020
maj collage instagram

Tack maj! Säger hej då till en månad som kändes som en riktig berg- och dalbana. Den absoluta toppen på banan var att få visa er bokomslaget och berätta att boken nu finns att beställa signerad. Vilket mottagande! Så mycket kärlek och värme. Och det tog typ tjugo minuter efter att jag hade publicerat inlägget tills att boken låg etta på Adlibris-toppen. Helt galet kul!

Det som kändes som en lång utförsbacke (eller uppförsbacke kanske) i den där berg- och dalbanan var att reklambyrån där jag tillbringat mina dagar de senaste femton åren gick i konkurs. En redan tuff höst och så corona på det blev till sist ohållbart. Så nu är jag redo för nya utmaningar. Jag har försökt att inte oroa mig och varit mån om att hålla i glädjen i arbetet med boken. Jag vet att det är så många med mig i den här situationen och det kommer att vända en dag. Men det blir onekligen en ny tid att gå in i. Har du någon gång tänkt att man skulle ha en sån som Annelie på jobbet, ja då är det bara att du hör av dig!

Bakmässigt har jag denna månad tipsat om några av mina favoriter, bland annat Rabarbermuffins med kardemumma (glutenfria) och Äppelkaka med mandel och durra samt Rabarbersorbet.

Så tack maj och hej juni! Du börjar storartat med sommarhetta. Ser fram emot dig.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Emma Thun 4 juni, 2020 at 21:12

  Bästa Annelie,
  Hur kunde det gå ända tills idag för att äntligen få tummen ur och göra den där bokbeställningen? Men nu längtar jag i alla fall efter vecka 34 :)

  • Reply Annelie Andersson 5 juni, 2020 at 06:43

   Emma, så oerhört glad jag blir att boken ska få hitta hem även till dig. Stort tack!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.