0
Jul

The Creative Collective Sweden, julkalender med DIY varje dag

thecreativecollectivesweden

En kreativ julkalender

Är så glad och stolt över att jag i år kommer att medverka i den oerhört inspirerande julkalendern som går under namnet The Creative Collective Sweden. En julkalender med inspiration och idéer för en mer kreativ jul. Varje dag presenteras ett nytt projekt – något att skapa, baka eller bara göra. Var och en av oss som medverkar kommer att ge er pysselidéer, matinspiration, foto- och dukningstips på våra respektive bloggar. Varje dag tar en ny kreatör över och vi kommer att göra allt för att underlätta för er och lotsa er från ena dagen till den andra.

thecreativecollectivesweden

The Creative Collective Sweden

Det allra enklaste är att följa projektet via facebooksidan The Creative Collective Sweden eller instagram @thecreativecollectivesweden Förutom att varje kreatör publicerar sitt inlägg på sin blogg så kommer även alla bidrag att publiceras hos Gina som är initiativtagare till projektet. Det är fjärde året som Gina syr ihop detta projekt och jag är så glad att vi hittat varandra på instagram via främst vårt stora intresse för blomster. Ser fram emot att få träffa Gina över en blomsterkaffe inom en snar framtid. Du hittar Gina och projektet på bloggen Willowday och instagram @willowdaygram

Missa heller inte att kika in på det allra första bidraget: DAY 1 Plaster-dipped Pine bow Votives

Nytt för i år är också att alla kan vara med och bidra med ett pyssel baserat på dagens ord, se bilden ovan, eller berätta för oss om du gjort något av alla pyssel. Visa med bild tillsammans med hashtaggen #tccscandinavia2017 så att vi hittar alla bidrag. Bara roligt om vi tillsammans kan sprida den skandinaviska julkänslan. Gina har också berättat att det kommer några fler överraskningar efter den 24:e.

Om du vill ha en massa inspiration redan nu kan du hitta alla tidigare bidrag, mer än 70 stycken (!) här.

Följ med oss!

P.S. Kan du gissa vilken dag som är min? D.S.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.