Om mig, kontakt & samarbeten

Hej, så roligt att du hittat hit!

Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Att baka ska vara enkelt och glädjefyllt. Jag bakar gärna med olika mjölsorter, så här finns både klassiska bakverk och naturligt glutenfria. Sen vill jag gärna att ögat får sitt innan smakerna tar vid. Här vill jag förmedla min passion för både blomster, bakverk och fotografi. Det gör jag också i mina två böcker – Blomster & bakverk som gavs ut i september 2020 och Baka & ta tillvara som släpps sista mars 2022.

Jag bor i Åkersberga, norr om Stockholm tillsammans med min familj. Om du vill kontakta mig finns jag på e-post: annelie(snabel-a)blomsterochbakverk.se

Sedan hösten 2020 är jag egenföretagare. Frilansande contentproducent, foto- och receptkreatör, bakboksförfattare och skribent. Jag producerar allt från produktbilder till recept med tillhörande foton till magasin. Mer om  tidigare uppdrag och tankar kring samarbeten finns på denna sida.

Välkommen till min värld av blomster och bakverk,
Annelie

Foto: Kate Gabor

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.