Månadens gröna är röda jordgubbar. Och ursäkta röran.

14 juni, 2016

Ett urval av den jordgubbsinspiration som finns här hos mig på bloggen och instagram. 

Jordgubbar, finns det något somrigare! Ja, det ska vara hallon då, ett bär som jag för varje år uppskattar mer och mer så jag kanske blir som min farmor till slut, att jag tycker hallonet är det somrigaste och godaste bäret. Men nu är det juni månad och en ny utmaning i Månadens Gröna och månadens råvara är jordgubbar. Bloggvärd denna månad är Lovisa med bloggen Polichinelle och här hittar du hennes bidrag, som är en Jordgubbspizza. Låter hur spännande och gott som helst. Så se nu till att laga något vegetariskt med jordgubbar och länka ditt bidrag senast den 25/6 i Lovisas bidrag eller tagga oss på instagram där vi heter @manadensgrona Mer om Månadens gröna finns att läsa här. Och jag fortsätter klura på vad jag ska göra med de söta joprdgubbarna.

Månadens gröna är en vegetarisk matlagningsutmaning. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning.  Varje månad står en ny råvara i säsong i centrum – och kring den kan vi släppa loss vår kreativitet och skapa en massa goda vegetariska recept. Utmaningen är såklart öppen för alla och allt du behöver är en kamera och en vilja att laga mat. Tillsammans kommer vi att skapa en helt fantastisk vegetarisk receptbank!

Och så en sak till. Du som kikar in här lite då och då kanske har märkt att det är rörigare och en del annonser. Det har att göra med att jag för fullt arbetar med att flytta bloggen och hela dess innehåll. Har legat här på bloggse från start och nu känner jag att Blomster&Bakverk är redo för nästa steg. Det kvarstår en hel del arbete innan jag kan välkomna er till det nya så håll nu tummarna för att tekniken fungerar, så att vi snart kan ses i en helt ny form. Det ser jag fram emot.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?