Månadens gröna – Tack för alla bidrag med rabarber

2 juni, 2016

Vilken start vi fick på Månadens gröna – den vegetariska matlagningsutmaningen där vi tillsammans skapar en unik receptbank – och det är såklart tack vare alla er som bidragit med recept på maj månads råvara rabarber. Helt underbart!

Alla bidrag finns nu samlade i ett inlägg inne hos Annie som var maj månads bloggvärd. Snart är det dags för juni månads råvara och då är det Lovisa som är bloggvärd. Hur Månadens gröna går till har jag skrivit om här. Och mitt bidrag på rabarber var en somrig sallad med rostad rabarber, sparris och getost.

Månadens gröna finns även på instagram och facebook, följ oss gärna.

Och håll nu utkik efter juni månads råvara och häng på med ett bidrag!

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?