Matbloggsprisets Hedersutmärkelse till Blomster & Bakverk

8 november, 2019
matbloggsprisets hedersutmärkelse

Jag vann! Blomster & Bakverk vinnare av Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2019

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2019 har alltså ikväll delats ut till mig för arbetet med Blomster & Bakverk. Jag är så stolt och glad över priset och framför allt så värmer juryns motivering något helt otroligt. Att få Matbloggspriset är ett fint erkännande på allt arbete som vi inspiratörer lägger ner. Det största erkännandet är dock all kärlek som dagligen strösslas över mig av alla de som följer bloggen och mig på sociala medier. Det gör det så fantastiskt roligt att bjuda er alla på inspiration, recept och bilder.

Det är tredje året i rad som juryn nominerat mig – tidigare till Stora Matbloggspriset och ifjol till Bästa Foto. Det värmer mig extra mycket att juryansvarig i kategorin Hedersutmärkelse var förra årets vinnare Linda Lomelino och juryns nominering lyder:

”Årets vinnare av Matbloggsprisets Hedersutmärkelse har ett stort hjärta vars kärlek inte bara handlar om bakning, bloggande och fotograferande utan även om matbloggosfären. Hon lyfter andra bloggare men visar också vägen genom pressbearbetning, fotoutställningar och snart genom en bokversion av bloggen.”

Tack så mycket Linda och Matbloggsprisets jury – jag är så stolt och glad!

Ännu flera vinnare

Du kan läsa mer om både alla nominerade och alla vinnare inne hos Matbloggspriset. Bilder från prisutdelningen kan du hitta hos Matbloggspriset.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?