0
Min blomstervärld

Vinter. Vår. Nej, vinter. Men nu blir det väl vår!

 
Imorse vaknade vi till ett vinterlandskap. Återigen. Kändes lite snopet att det fallit så mycket snö under natten. Rosenflockeln hade fått rejäl snömössa. Men så på lunchen idag, när jag sprang förbi lilla fina butiken på Karlavägen så fanns den där igen. Våren. Och nästa vecka ser det ut att bli flera plusgrader. Snart, snart kanske jag kan byta ut granris och rödlökar på betongbordet vid entrén till pingstliljor och pärlhyacinter. Snart. Snart.
 
 
 
 
 
Och vet ni, häromdagen när jag gick förbi mina övervintrande pelargoner i källaren såg jag att en av dem hade gått i blom. En liten Mårbacka-blomma bland visset och nya små gröna blad. Det är väl ett vårtecken om något! 
 
 
Alla bilder från instagram (där du kan följa mig som annelie_ua) och tagna med mobilen.
 
Har du sett några vårtecken?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Karin LG 20 februari, 2014 at 20:20

  Denna vintern känns som en eländig pojkvän som inte kan bestämma sig. När snön kom åter imorse kände jag "nej! nu är det för sent! Om du inte kommit förrän nu så får det vara. Gå iväg och kom inte åter. Tyvärr"

 • Reply The Place To Be 21 februari, 2014 at 09:03

  Hihi ja varje år blir man lika förvånad! Men vi får ta in våren så länge helt enkelt! Idag är det snöstorm burr!

  Ha en fin fredag!
  Kram Malin

 • Reply Katarina 21 februari, 2014 at 11:39

  Vilka vackra bilder. I Amsterdam har det inte varit något vinter i år. Den här veckan har det varit runt +10 grader. Kram och ha en fin helg!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.