Blomsterpill Min blomstervärld Moodboard från trädgården

En tillbakablick på trädgårds- och blomsteråret 2016

24 januari, 2017
moodboard från trädgården 2016

Mitt trädgårds- och blomsterår 2016

Som bekant är både trädgård och blomster något som intresserar mig mycket. Eller ja, det inte bara intresserar mig. Det fascinerar mig, det glädjer mig och det är en ständig källa till nyfikenhet och utforskning. För att inte tala om den meditativa effekt som blomsterpillandet har på mig.

Samlade ihop ett urval av de blomstrande bilder jag delat med mig av under 2016 och här kommer min tillbakablick. Översta bilden visar ett collage av mina moodboards från trädgården som jag delar med mig av varje månad. Ett oerhört roligt sätt att följa sin trädgård i säsong.

blomsterpill

På instagram delar jag alltid med mig av mitt blomsterpill och allt som oftast hamnar det även här. Det går fint att se mer på instagram genom att söka på min hashtag #anneliesblomsterpill

annelies blomsterpill

I den här samlingen ser du i de vänstra spalterna den serie bilder jag gjorde och kallade #anneliesblomsterspegling En fantastiskt rolig serie att tänka ut och genomföra. Hoppas jag hittar ett nytt projekt till våren.

blomsterkaffe

Och till sist mitt kära blomsterkaffe. De där mellanrummen i livet när en kopp kaffe avnjuts och jag plockar på mig lite blomster i trädgården eller från fönsterbrädan och bara är mitt i stunden.

Här hittar du mina moodboards från trädgården och mer av mitt blomsterpill. Nu ser jag fram emot ett blomstrande 2017.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.