Min blomstervärld

Vacker vinst att fylla med grönt och skönt

15 mars, 2015
 
Jag vann!
 
Den fantastiskt vackra vasen Old English från danska Holmegaard kom hem till mig i veckan. Och den är så himla fin. När jag såg tävlingen hos Florist-Ulrik tänkte jag förstås att det var en riktig drömvinst, men tidsbrist gjorde att jag bläddrade mig vidare i bloggflödet. Tävlingen fastnade dock på näthinnan, så lite senare gick jag tillbaka och skrev mina tankar kring vilka blommor jag skulle sätta i vasen om jag vann. Man skulle också svara på vem som formgivit vasen, och det visste jag var den härligt inspirerande Claus Dalby som jag följer på instagram. Och gissa om jag blev glad när Ulrik sedan hörde av sig och meddelade att Holmegaard utsett mitt bidrag till det vinnande. Så här skrev jag:

 
Design av Claus Dalby, en fantastisk blomsterinspiratör som vet hur en vas framhäver blomstrens skönhet lite extra. Ser framför mig en lite tufsig och handplockad bukett från trädgården med daggkåpa, svavelpion och salvia Caradonna, några grässtrån samt några kvistar gröna blad, kanske salvia från odlingslådan. Den vackraste tufsiga buketten någonsin.
 
Den där tufsiga buketten har jag lovat Ulrik och Holmegaard att jag ska visa när trädgården är i säsong och självklart kommer jag att bjuda på bilden här. Men tills vidare får ni se min drömvinst fylld med kvistar av syren och forsythia samt lite lila tulpaner och några gula påskliljor.
 
Visst är den vacker! 
Lyckliga jag.

You Might Also Like

4 Kommentarer

  • Reply Ann 16 mars, 2015 at 12:25

    such a beautiful vase of spring flowers!

  • Reply Petra /Popetotrora 16 mars, 2015 at 12:42

    Men jösses, vann du igen?! Hade inte du värsta vint-flowet för ett tag sedan och vann massa saker?! Turgumma! ;)

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.